Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
6 dl | Långkornigt Ris | |
1 st | Persilja - färsk | |
1 dl | Hovmästarsås | |
1 krm | Vitpeppar Malen | |
500 g | Torskfilé Fryst | |
1 dl | Vispgrädde | |
0,5 tsk | Vitvinsvinäger | |
1 tsk | Salt | |
1 msk | Mat & Bak Smör/Margarin | |
1 st | Purjolök | |
0,5 tsk | Citronjuice - råpressad |
Skölj och skär purjolöken i strimlor. Fräs den i matfettet. Lägg purjolöken i en ugnssäker form. Klipp persilja över. Lägg sedan filéerna lite omlott över det kryddgröna. Salta. Blanda citronsaft och vitvinsvinäger och fördela över fiskfiléerna. Vispa grädden fast och smaksätt den med hovmästarsås och peppar. Bred grädden över fisken. Gratinera i 225°C, 20-25 minuter. Servera med ris.
1 Vitpeppar Malen 35g Santa Maria
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt