Gå vidare till huvudinnehåll
Fiskgratäng med bacon och philadelphiaost

Fiskgratäng med bacon och philadelphiaost

30 minEnkelt
338,20 kr
4 portioner 44,30 kr per portion
Fiskgratäng med bacon och philadelphiaost

1 mskHummerfond Buljong
100 gFärskost Naturell
30 gPersilja - fryst
2 mskTomatpuré
0,5 stPurjolök
140 gBacon Skivat
3 dlMatlagningsgrädde
400 gBroccoli Fryst
1 tskSalt
1 dlRiven Gratängost
400 gTorskfilé
1 krmVitpeppar Malen
Instruktioner
1

Sätt ugnen på 200 grader. Dela fisken i 3 cm bitar (den kan även vara halvtinad) och lägg den i en ugnsform. Salta, peppra och strö över strimlad purjolök.

Vispa ihop grädde, philadelphiaost, tomatpuré och fond. Häll såsen över fisken och strö över osten.

Grädda i ugn i ca 30 min, tills gratängen fått fin färg.

Under tiden gratängen är i ugnen delas och knapersteks baconet. När gratängen är klar strör du bacon och persilja över den.

Servera med blomkål eller broccoli.