Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Topping | ||
1 st | Rödlök | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 st | Citron - Eko | |
80 g | Löjrom | |
1 st | Gräslök - färsk | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Flingsalt | |
Pizza | ||
400 g | Pizzadeg | |
75 g | Parmesanost | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell |
Värm ugnen till 225 grader.
Pizza: Kavla ut pizzadegen till önskad form. Lägg degen på en bakplåtsklädd plåt.
Bred på creme fraiche och toppa med riven parmesanost. Grädda i ugn i ca 10-15 min.
Topping: Skala och finhacka rödlök. Finhacka gräslök.
Ta ut pizzan och strö över rödlök och gräslök. Toppa med klickar av creme fraiche och löjrom. Riv lite citronskal över pizzan och strö över svartpeppar från kvarn och lite flingsalt. Skär pizzan i bitar och servera.
Bild:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt