Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 tsk | Vanillinsocker | |
2 dl | Vetemjöl | |
150 g | Smör | |
2 st | Ägg | |
3 dl | Strösocker | |
1 dl | Kakao |
Sätt ugnen på 175 grader (varmluft, annars 200 grader). Smält smöret och låt det svalna av.
Under tiden rör du ihop socker, kakao och vanillinsocker. Tillsätt smöret och rör runt.
Tillsätt ett ägg i taget och blanda. Avsluta med att tillsätta mjölet.
Häll nu smeten i en smord bröd form och grädda i nedre delen av ugnen i ungefär 17 minuter.
Bild:
Anna
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Ägg Frigående EKO M/L 10-p 650g