Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 msk | Arrowrot | |
0,5 st | Isbergssallat | |
1 dl | Gräddfil | |
1 st | Kryddmix Tandori | |
1 msk | Smör | |
0,5 dl | Mango Chutney | |
3 dl | Jasminris | |
1 st | Gul lök | |
2 dl | Yoghurt för Matlagning | |
500 g | Kycklingfile |
Bryn kött och lök i matfettet. Strö över tandoorimix. Tillsätt 3dlvatten och yoghurt. Låt grytan sjuda till köttet är färdigt ca 10 minuter (beroende på vilket kött man använt). Strö över arrowrot och rör om. Blanda samtliga ingredienser till chutney-gräddfilen. Servera med jasminris, chutney-gräddfil och sallad.
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla