Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Rödlök | |
1 st | Lime | |
120 g | Haricot Verts Fryst | |
500 g | Torskfilé Fryst | |
1 tsk | Salt | |
1 st | Fiskbuljong | |
0,5 tsk | Svartpeppar Malen | |
400 ml | Kokosmjölk | |
0,5 dl | Färsk ingefära |
Sätt ugnen på 225°.
Lägg torsken i en ugnssäker form och salta. Täck fisken med grönsakerna och löken.
Blanda kokosmjölken med ingefära, skal och saft av lime och riv ner fiskbuljongtärningen. Häll såsen över fisken och tillaga mitt i ugnen i 25 min.
Servera i djupa tallrikar, som den är eller med kokt ris.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria