Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
50 g | Ruccolasallat | |
1 krm | Flingsalt | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
250 g | Körsbärstomater | |
1 krm | Svartpeppar | |
0,5 dl | Pinjenötter | |
0,25 pc. | Färsk timjan | |
1 tbsp | Smör | |
3 tbsp | Olivolja | |
0,5 tsp | Dragon - torkad | |
2 tbsp | Rapsolja | |
500 g | Tagliatelle | |
700 g | Kycklinglårfile | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
50 g | Parmesanost | |
1 krm | Strösocker |
Valet av pastasort styr festligheten!
Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Lägg dem i en ugnsfast form tillsammans med smör, olja och örterna. Stek på 200grader i 15 min.
Koka pastan enligt anvisningen på paketet.
Mixa créme fraiche med ruccolasalladen, den rivna parmesanosten, pinjenötterna och de pressade vitlöksklyftorna. Smaka av med salt och peppar.
Stek körsbärstomaterna hastigt i olivolja, smaka av med socker och salt.
Blanda samman ruccola såsen med den nykokta pastan, servera genast tillsamman smed kycklingen och körsbärstomaterna.
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria