Skip to main content
Kycklinglårfilé med örter och ruccolapasta

Kycklinglårfilé med örter och ruccolapasta

30 minEasy
361,20 kr
4 portions 66,17 kr per portion
Monikas Matkasse v 26

50 gRuccolasallat
1 krmFlingsalt
2 dlCreme Fraiche Naturell
250 gKörsbärstomater
1 krmSvartpeppar
0,5 dlPinjenötter
0,25 pc.Färsk timjan
1 tbspSmör
3 tbspOlivolja
0,5 tspDragon - torkad
2 tbspRapsolja
500 gTagliatelle
700 gKycklinglårfile
2 cloveVitlök Vanlig
50 gParmesanost
1 krmStrösocker
Instructions
1

Valet av pastasort styr festligheten!

Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Lägg dem i en ugnsfast form tillsammans med smör, olja och örterna. Stek på 200grader i 15 min.

Koka pastan enligt anvisningen på paketet.

Mixa créme fraiche med ruccolasalladen, den rivna parmesanosten, pinjenötterna och de pressade vitlöksklyftorna. Smaka av med salt och peppar.

Stek körsbärstomaterna hastigt i olivolja, smaka av med socker och salt.

Blanda samman ruccola såsen med den nykokta pastan, servera genast tillsamman smed kycklingen och körsbärstomaterna.