Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 tbsp | Farinsocker | |
500 g | Krossade Tomater | |
1 tbsp | Olivolja | |
1 pc. | Gul lök | |
200 g | Ricottaost, (2 dl) | |
0,5 tsp | Salt | |
50 g | Parmesanost, (1 dl) | |
250 g | Färska lasagneplattor | |
1 tbsp | Pastakrydda | |
275 g | Tonfisk i Vatten | |
0,5 tsp | Svartpeppar | |
1 tsp | Vitlök Torkad i Burk | |
0,5 pc. | Salvia - färsk |
Blanda tonfisk, pastakrydda, Ricottaost och Parmesanost till en röra.
Lägg fyllningen på lasagneplattorna och rulla ihop. Fräs löken i olivolja utan att den tar färg.
Tillsätt tomater och smaksätt med kryddorna. Låt småputtra ca 5 minuter.
Lägg Cannelonirullarna i en smord ugnsfast form. Slå över tomatsåsen. Riv lite parmesanost på toppen.
Gratinera i 175°C ca 15 minuter.
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Spaghetti Pastakrydda Santa Maria
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria