Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
200 g | Grissini | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 pc. | Bakplåtspapper | |
280 g | Bacon Skivat | |
Gazpacho | ||
2 pc. | Röd Paprika | |
2 tbsp | Olivolja | |
2 cm | Chilipeppar Röd | |
0,5 pc. | Gurka | |
0,5 pc. | Mynta - färsk | |
2 pc. | Äpple Golden Delicius | |
1 tbsp | Vitvinsvinäger | |
5 pc. | Kvisttomater | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tsp | Salt | |
2 krm | Svartpeppar Malen |
Sätt ugnen på 200 grader.
Tillbehör: Lägg ut baconskivorna på en plåt med bakplåtspapper och rosta i ugnen ca 10-15 min eller tills skinkan är torr och knaprig.
Gazpacho: Skölj paprika, äpple, gurka, tomater, chilipeppar och mynta. Skala vitlöken. Skala äpplet, ta bort kärnhuset och skär i mindre bitar. Skär paprika, gurka och tomat i mindre bitar. Mixa samman alla ingredienser till gazpachon i en blender eller matberedare till en slät soppa.
Servera gazpachon med en klick creme fraiche samt baconchips och grissini vid sidan om.
Foto & styling: Sanna Livijn Wexell
Näringsvärde: 633 kcal, 17 g protein, 43 g fett, 45 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Äpple Golden Delicious Klass1
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria