Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 dl | Kornris | |
2 dl | Ajvar | |
500 g | Lammfärs | |
400 g | Krossade Tomater | |
100 g | Fetaost | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
2 tbsp | Rapsolja | |
1 clove | Vitlök | |
4 pc. | Röd Paprika | |
1 krm | Salt | |
50 g | Svarta oliver utan kärnor | |
1 pc. | Grönsaksbuljong | |
2 dl | Basmatiris | |
200 g | Haricot Verts Färsk |
Värm ugnen till 175°. Ställ in paprikorna penslade med rapsolja i ugnen. Koka ris & korn enligt anvisningarna på paketen med buljongtärningen.
Bryn färsen, smaksätt med vitlök och krossad tomat. Koka ihop.
Blanda ajvar relish och olivskivor.Strax innan ris & korn är klart, ta ut paprikorna och skär av hatten. Ta ut kärnhuset. Blanda färs, fetaost och persilja. Fyll paprikorna med kryddade färsen. Koka brytbönorna i saltat vatten.
För dekoration servera gärna paprikorna med hatten på.
2 Krossade Tomater 390g Garant
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko