Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Svartpeppar | |
2 tbsp | Olivolja | |
0,1 pc. | Basilika - färsk | |
0,5 tsp | Salt | |
150 g | Fetaost | |
600 g | Kycklingfile | |
Tillbehör | ||
400 g | Basmatiris | |
3 dl | Tomatsås |
Gör ett hål i sidan på kycklingfilén och fyll den med fetaost och basilika. Salta och peppra. Slå lite olivolja i en stekpanna och bryn filéerna. Värm ugnen till 175°C och låt kycklingfiléerna stå inne i ca 10 minuter. Serveras tillsammans med kokt ris och tomatsås.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko