Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Nacho sallad | ||
0,5 pc. | Romansallat | |
280 g | Vegetarisk Pulled | |
380 g | Svarta Bönor | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
1 tbsp | Olivolja | |
200 g | Tortillachips | |
Avokadosalsa | ||
0,5 pc. | Gurka | |
1 krm | Salt | |
2 pc. | Avokado | |
0,5 pc. | Koriander - färsk | |
0,5 pc. | Chilipeppar Röd | |
1 pc. | Lime | |
2 pc. | Passionsfrukt | |
62,5 g | Salladslök | |
Picklad rödkål | ||
0,5 dl | Ättiksprit | |
1,5 dl | Vatten | |
250 g | Rödkål Färsk | |
0,5 dl | Strösocker | |
2 krm | Salt |
Picklad rödkål: Gör gärna detta en dag i förväg om möjlighet finns! Skala och skiva rödkålen tunt och lägg i en skål. Koka snabbt ihop vatten, ättika, socker och salt. Häll den heta lagen över kålen, sätt på lock och låt dra i 1-24 timmar i kylen. Rödkålen håller sig bra i kylen i 2-3 dagar.
Avokadosalsa: Tärna avokado och gurka smått. Strimla salladslöken och finhacka chilipeppar och koriander. Blanda i en skål och tillsätt passionsfrukt samt rivet limeskal och saft. Smaka av med lite salt.
Nacho sallad: Stek Oumphen i lite olja på medelvärme i ca 5-7 min.Sila av bönorna och spola i kallt vatten. Tillsätt bönorna till Oumphen i slutet och låt det bli varmt.
Skölj och strimla salladen och skölj och grovhacka koriandern.
Servera Oumphen tillsammans med nachochips, sallad, avokadosalsa, picklad rödkål och extra koriander.
Näringsvärde: 572 kcal, 23 g protein, 29 g fett, 54 g kolhydrater
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt