Skip to main content
Lakritspannacotta med hallonpulver och lakritsmaränger
Mia Troberg

Lakritspannacotta med hallonpulver och lakritsmaränger

4 hEasy
144,75 kr
4 portions 18,81 kr per portion
En drömdessert för dig som gillar laktrits! Det går lika bra att använda ett annat pulver, exempelvis hallonpulver, om du föredrar det.

4 dlVispgrädde
2,5 tbspStrösocker
2 pc.Gelatinblad
1 tbspLakritspulver
8 pc.Maränger
Instructions
1

Lägg gelatinet i kallt vatten i ca 5 min.

2

Koka upp grädde, lakritspulver och socker. Dra kastrullen från plattan. Lyft upp gelatinet ur vattnet, lägg det i den varma grädden och vispa. Låt svalna.

3

Häll upp pannacottan i glasen. Ställ dem i kylen i ca 3 tim.

4

Garnera pannacottan med maränger. Pudra över en aning lakritspulver. Om du vill kan du även lägga till lite färska hallon.