Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
3 tbsp | Vatten | |
2 dl | Vetemjöl | |
75 g | Mat & Bak Margarin | |
1 dl | Grahamsmjöl | |
Fyllning | ||
4 dl | Standardmjölk | |
4 pc. | Ägg | |
500 g | Broccoli Färsk | |
150 g | Riven Gratängost | |
200 g | Soltorkade Tomater | |
200 g | Fetaost | |
3 tbsp | Långkornigt Ris | |
1 dl | Yoghurt för Matlagning | |
Tillbehör | ||
250 g | Lantbröd | |
500 g | Vitkål |
Gör pajdegen och låt vila kallt minst 30 minuter. Kavla ut och klä en form (28 cm diameter) med degen och förgrädda i 225 grader 5 minuter. Förväll broccoli i lättsaltat vatten. Hacka tomaterna och tärna osten. Lägg broccolin i botten och ost och tomater ovanpå. Strö över den rivna osten och risgrynen. Vispa samman ägg, mjölk, yoghurt och oljan från tomaterna och slå det över. Grädda i 225 grader ca 45 minuter. Servera med vitkålssallad och lantbröd.
2 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Grekiskt Lantbröd 600g Bake My Day