Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
320 g | Gnocchi | |
2 pc. | Schalottenlök | |
50 g | Riven Parmesanost | |
4 tbsp | Pesto Grön | |
0,5 pc. | Fransk dragon | |
0,5 kg | Svartrot | |
2 tbsp | Citron - Eko | |
40 g | Sardeller |
Skala svartrötterna och dela dem i 5 cm stora bitar, förväll i lättsaltat vatten ca 5 minuter. Skala och hacka löken. Hacka dragonen grovt.
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
Värm en stekpanna med olivolja och stek svartrötterna tillsammans med löken så att de får färg. Lägg i dragonen, citronskal, citronsaft och sardellerna och fräs några minuter. Krydda med nymalen svartpeppar
Vänd ihop pastan med peston. Rör ner svartrötterna och servera med riven parmesan och toppa med lite dragon.
1 Pesto alla Genovese 190g Barilla
1 Fransk Dragon Kruka EKO Klass1