Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Kakao | |
1 dl | Strösocker | |
100 g | Mörk chokladkaka | |
3 pc. | Ägg | |
2,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 tbsp | Vaniljsocker | |
400 g | Färskost Naturell | |
200 g | Digestive original | |
75 g | Smör | |
12 pc. | After Eight |
Sätt ugnen på 175 grader. Kör Digestive, kakao och smör i en mixer/matberedare tills det blir en smulig massa.
Tryck ut massan i en form med löstagbara kanter.
Grädda i ugn, 175 grader i 5 minuter.
Smält choklad och AFTER EIGHT i mikrovågsugn (på låg effekt under omrörning) eller i vattenbad.
Vispa Philadelphia, socker, vaniljsocker och crème fraiche tills det är klumpfritt och fluffigt.
Rör i äggen, ett i taget och avsluta med smält choklad.
Häll upp chokladsmeten i formen och grädda i ugn, 125 grader i ca 50 minuter (kakan skall vara fast och fin när den är färdig). Kyl kakan och servera den kylskåpskall.
2 Färskost Original 21% 200g Philadelphia