Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Gryta | ||
2 dl | Vatten | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
600 g | Fläskytterfile Färsk | |
1 krm | Salt | |
2 tbsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Färsk timjan | |
3 pc. | Rödlök | |
1 pc. | Citron | |
2 pc. | Äpple Royal Gala | |
2 tbsp | Dijonsenap | |
Tillbehör | ||
100 g | Ruccolasallat | |
1 kg | Potatis Fast |
Skala och koka potatisen mjuk i saltat vatten.
Skala och klyfta lök och äpple tunt. Skiva filén.
Hetta upp en stekpanna eller stor gryta med olja. Bryn filéskivorna runt om. Salta och peppra efter smak. Lägg i lök och äpple och låt de steka 1 minut. Tillsätt citronsaft, dijonsenap och vatten. Lägg på ett lock och låt det småputtra ca 8 min.
Hacka timjan och strö över grytan vid servering.
Servera grytan med kokt potatis och rucolasallad.
Näringsvärde: 450 KCAL 38 gram protein 10 gram fett 47 gram kolhydrater
Photo:
Mari Bergman
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Äpple Royal Gala 6-pack Klass1