Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1,5 tsp | Bikarbonat | |
1 dl | Linfrön Krossade | |
1,5 tsp | Salt | |
1,5 tsp | Bakpulver | |
1 dl | Sirap Mörk | |
1 dl | Vetekross | |
2 tsp | Brödkrydda | |
3 dl | Vetemjöl | |
3 tbsp | Havregryn | |
1 dl | Hasselnötter | |
1 dl | Russin | |
1 dl | Solroskärnor Naturella | |
1 dl | Aprikoser Torkade | |
4,5 dl | Filmjölk Naturell | |
1 dl | Rågkross | |
2,5 dl | Rågmjöl |
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda filmjölk och sirap i en bunke.
Hacka frukten och hasselnötterna mycket grovt, blanda med russinen och alla de torra ingredienserna och rör ner i filmjölken.
Lägg ett bakplåtspapper i en avlång brödform så att pappret sticker ut över kanterna.
Fyll formen med smet, strö över lite havregryn och grädda brödet i mitten av ugnen i cirka 45 minuter.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt