Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 pc. | Mynta - färsk | |
1 krm | Salt | |
400 g | Penne | |
280 g | Bacon Skivat | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
75 g | Riven Ost | |
250 g | Gröna Ärtor Frysta | |
65 g | Salladsmix | |
3 dl | Vatten |
Pasta: Koka pastan i rejält saltat vatten enligt anvisningarna på förpackningen.
Strimla baconet och stek det knaprigt i en stor stekpanna, låt det sedan rinna av på hushållspapper (diska inte ur pannan).
Finhacka myntabladen och ta fram ärtorna från frysen. Riv osten.
Lägg tillbaka baconet i pannan och häll på crème fraiche och 3 dl kokvatten från pastan.
Sila av pastan.
Rör om såsen och tillsätt ärtor och mynta. När ärtorna har tinat, lägg i pastan och osten i pannan med såsen. Rör om ordentligt och smaka av med salt och peppar. Servera genast tillsammans med grönsallad.
Näringsvärde: 783 kcal, 31 g protein, 47 g fett, 57 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Pasta Penne Rigate 500g Garant
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1