Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kyckling med röd curry | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tsp | Flingsalt | |
1 pc. | Röd Paprika | |
1 dl | Vatten | |
140 g | Gul lök | |
1 tbsp | Smör | |
3 tbsp | Röd Currypasta | |
600 g | Färsk kycklingfilé | |
125 g | Färskost Naturell | |
Till servering | ||
240 g | Jasminris | |
Sallad | ||
0,5 dl | Balsamvinäger | |
1 pc. | Romansallat | |
2 krm | Flingsalt | |
0,5 dl | Olivolja | |
125 g | Körsbärstomater |
Tillred riset enligt förpackningens anvisningar.
Dela kycklingen i bitar, ca 3 cm breda. Skala och finhacka löken. Dela, kärna ur och strimla paprikan.
Hetta upp en panna med smör eller olja. Stek kycklingen, löken och currypastan på inte alltför hög värme i ca 6-7 minuter. Rör om då och då.
Lägg i paprikastrimlorna och fräs i ytterligare 2 minuter. Tillsätt färskost och vatten. Rör om och värm. OBS! Det ska inte koka!
Skölj och arrangera salladen i en skål tillsammans med halverade körsbärstomater. Droppa över lite olivolja och balsamvinäger. Salta.
Servera den krämiga kycklingen med riset och salladen.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta