Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1,5 dl | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar | |
500 g | Fläskfile Färsk | |
0,5 pc. | Dill - färsk | |
1 pc. | Bearnaisesås | |
3 dl | Gräddfil | |
1 tbsp | Kapris | |
1 tbsp | Grillkrydda Citrus | |
1 dl | Glaze Vitlök | |
1 kg | Potatis Fast | |
1 pc. | Rödlök | |
2 tbsp | Vitvinsvinäger |
Grilla fläskfilén runtom på medelhög värme. Pensla med glaze i slutet av grillningen. Vira in filén i aluminiumfolie och låt vila ca 5 minuter. Skär upp köttet precis innan servering.
Potatissallad: Blanda vitvinsvinäger, gräddfil, olivolja och grillkrydda. Tillsätt potatis, rödlök, kapris och dill. Smaksätt med svartpeppar. Servera gärna med Bearnaisesås.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Grillkrydda Citrus Santa Maria
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko