Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Salt | |
3 dl | Vetemjöl | |
3 pc. | Ägg | |
150 g | Smör | |
1,5 dl | Strösocker | |
250 g | Vit Blockchoklad | |
2 tsp | Vaniljsocker | |
100 g | Hallon Frysta |
Sätt ugnen på 165 grader.
Lägg bakplåtspapper i en form ca 30x20cm.
Hacka chokladen i mindre bitar.
Smält smöret, lägg i den hackade vita chokladen.
Blanda vetemjöl, vaniljsocker och salt i en bunke.
Vispa äggen fluffigt och vispa ner sockret.
Rör ner choklad- och smörblandningen i äggblandningen.
Tillsätt de torra ingredienserna och blanda noga.
Fördela smeten jämnt i formen och strö över de frysta hallonen.
Grädda mitt i ugnen i 20 min. Kakan ska endast få lätt färg.
Låt svalna helt och skär sedan i bitar.
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt