Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Ärtpesto | ||
150 g | Gröna Ärtor | |
0,5 pc. | Citron | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
50 g | Grana Padano | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
4 tbsp | Olivolja | |
250 g | Edamamebönor | |
Tillbehör | ||
25 g | Grana Padano | |
500 g | Spaghetti | |
Korvfräs | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Blomkål Färsk | |
500 g | Bratwurst | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Olivolja |
Korvfräs: Skölj och dela blomkålen i mindre buketter. Skala och skiva vitlöken och skär korven i slantar. Hetta upp olja i en panna och stek blomkål, vitlök och korvskivor på medelhög värme ca 5-7 min. Vänd runt då och då. Smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Ärtpesto: Riv osten grovt på ett rivjärn. Skölj persiljan.
Mixa samman sojabönor, ärtor, riven ost, persilja, skal- och saft från citronen samt olivolja med hjälp av en stavmixer eller i en matberedare. Smaka av med salt och peppar.
Tillbehör: Sila av pastavattnet och blanda pastan med ärtpeston. Lägg upp på tallrikar och toppa med korvfräset och riv över lite extra ost.
Näringsvärde: 722 kcal. 32 g protein, 34 g fett, 69 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt