Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
1 krm | Salt | |
3 dl | Jasminris | |
1 tbsp | Smör | |
250 g | Haricot Verts Färsk | |
Stroganoff | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Gul lök | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tsp | Timjan - torkad | |
400 g | Falukorv | |
200 g | Vanliga morötter | |
2,5 dl | Matlagningsgrädde | |
1 tbsp | Olivolja | |
3 tbsp | Tomatpuré |
Koka ris enligt anvisning på paketet och koka upp lite lättsaltat vatten i en kastrull till bönorna.
Skala och finhacka lök och vitlök. Skala och skiva morötter i tunna skivor. Ta bort plasten och skär korven i strimlor.
Hetta upp lite olja i en stekpanna eller stekgryta. Bryn lök och morötter tillsammans med timjan. Lägg i korven och stek tills den får lite färg. Tillsätt tomatpuré och grädde.
Smaka av med salt och svartpeppar och låt korvpannan småputtra några minuter.
Förväll haricots verts någon minut i det kokande vattnet. Sila av vattnet och tillsätt en klick smör. Servera stroganoffen med ris och smörslungade haricots verts.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria