Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
150 g | Sugarsnaps | |
125 g | Körsbärstomater | |
Torskpaket | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2,5 dl | Vispgrädde | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
1 pc. | Gul lök | |
1 pc. | Bakplåtspapper | |
400 g | Potatis Fast | |
1 krm | Salt | |
300 g | Blomkål Färsk | |
600 g | Torskfilé | |
0,5 pc. | Persilja - färsk |
Sätt ugnen på 200 grader.
Torskpaket: Tvätta potatisen och skär den i tunna skivor. Skölj och skiva blomkålen tunt. Skala och skiva lök och vitlök.
Dela fisken i mindre bitar, salta och peppra på båda sidor.
Gör 4 st stora ark av ugnsfolie eller bakplåtspapper. (Använder du bakplåtspapper behöver du snöre att knyta ihop paketen med.) Lägg potatis och blomkål i botten på varje foliepaket och fördela torsken ovanpå. Strö över lök och vitlök. Vik upp kanterna ordentligt så att det bildar en skål. Blanda grädde med salt och tillsätt drygt 1/2 dl grädde i varje paket. Grovhacka persiljan och strö över. Vik ihop och sätt in i ugnen ca 20 min.
Tillbehör: Skölj och dela tomaterna på mitten och skölj sugarsnapsen. Lägg upp i skålar och servera till torskpaketen.
Näringsvärde: 478 kcal, 32 g protein, 26 g fett, 26 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Bakplåtspapper 24-p Eldorado
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Torskfilé Fryst MSC 600g Feldt's