Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Thaicurrygryta | ||
1 pc. | Röd Paprika | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 tbsp | Rapsolja | |
1 tbsp | Grönsaksfond | |
0,5 pc. | Purjolök | |
2 tbsp | Röd Currypasta | |
550 g | Falukorv | |
400 ml | Kokosmjölk | |
0,5 pc. | Lime | |
400 g | Morötter | |
Tillbehör | ||
2 dl | Basmatiris |
Tillbehör: Koka ris enligt anvisning på förpackningen.
Thaicurrygryta: Skär korven i mindre bitar. Skölj och skiva purjolöken och skala och finhacka vitlöken. Skölj och skär paprika i mindre bitar och skala och skiva morötterna i slantar.
Hetta upp en stor stekpanna med olja och fräs alltsammans ca 5 min tills grönsaker och korv fått lite färg. Tillsätt currypasta och fräs ytterligare 1 min. Häll i kokosmjölk, buljong och pressa i limesaft. Sjud grytan ca 5 min. Smaka ev av med lite salt och peppar.
Servera thaicurrygrytan med nykokt ris.
Näringsvärde: 822 kcal, 25 g protein, 50 g fett, 64 g kolhydrater.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Grönsaksfond 180ml Touch of Taste
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko