Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kyckling | ||
600 g | Färsk kycklingfilé | |
150 g | Fetaost | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
100 g | Pesto Grön | |
0,5 tsp | Salt | |
Tillbehör | ||
3 dl | Basmatiris | |
0,5 tsp | Salt | |
1 pc. | Broccoli Färsk |
Sätt ugnen på 200 grader.
Kyckling: Mixa ihop pesto, fetaost och creme fraiche med hjälp av en stavmixer. Smaka av med salt och peppar.
Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form salta och peppra lite försiktigt. Bred över pestoröran och sätt in i ugnen ca 25- 30 min.
Koka ris enligt anvisning på paketet.
Koka upp lättsaltat vatten till broccolin. Dela broccolin i buketter och skölj dem ordentligt.
Koka broccolibuketterna ca 1- 2 min och sila av vattnet.
Servera kycklingen med broccoliblommor och ris.
Näringsvärde: 774 KCAL 48 G PROTEIN 40 G FETT 54 G KOLHYDRATER
Photo:
Linnea Swärd
1 Fetaost Original 23% 150g Fontana
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko