Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Frosting till chokladcupcakes | ||
100 g | Mörk chokladkaka | |
Grundrecept cupcakes | ||
4 tsp | Bakpulver | |
8 dl | Vetemjöl | |
200 g | Smör | |
2 krm | Salt | |
2 tsp | Vaniljsocker | |
4 pc. | Ägg | |
3 dl | Strösocker | |
3 dl | Standardmjölk | |
Grundrecept frosting | ||
200 g | Färskost Naturell | |
2 tbsp | Citron | |
150 g | Smör | |
8 dl | Florsocker | |
2 tsp | Vaniljsocker | |
Citroncupcakes | ||
1 tbsp | Citronjuice - råpressad | |
150 g | Citron, (1 st) | |
Frosting till citroncupcakes | ||
150 g | Citron, (1 st) | |
Frosting till halloncupcakes | ||
1 tbsp | Bärpulver | |
Halloncupcakes | ||
150 g | Hallon Frysta | |
Chokladcupcakes | ||
100 g | Mörk chokladkaka |
Sätt ugnen på 180 grader varmluft. Bryn smöret.
Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst.
Rör ner brynt smör och mjölk.
Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i smeten.
Fördela smeten i 3 bunkar.
Tillsätt hallon i den första bunken. Riv i citronskal och pressa i citronsaft i den andra bunken och smält 100 gram choklad i ett vattenbad och tillsätt i den tredje bunken.
Häll smeten i muffinsplåtar.
Grädda muffinsen i mitten av ugnen cirka 10-12 minuter eller tills de är gyllenbruna.
Frosting: Vispa ihop smör, florsocker och vaniljsocker poröst. Blanda i färskosten.
Fördela i 3 skålar. Tillsätt hallonpulver i den första skålen och riv i citronskal i den andra och smält choklad i ett vattenbad och blanda i den tredje skålen.
Spritsa hallonfrosting på hallonmuffins och dekorera med strössel.
Spritsa citronfrosting på citronmuffins och dekorera med strössel.
Spritsa chokladfrosting på chokladmuffins och strö över lite flingsalt.
Photo:
Sanna Livijn Wexell
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia
2 Florsocker Fairtrade 500g Garant
1 Svartvinbärspulver Mill&Mortar