Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,5 pc. | Gul lök | |
170 g | Kräftstjärtar | |
35 g | Färsk bladspenat | |
150 g | Bönpasta | |
1 krm | Salt | |
1 tsp | Olivolja | |
0,5 pc. | Citron | |
0,5 pc. | Dill - färsk | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell Lätt | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Pasta: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Skala och finhacka lök och fräs den mjuk i oljan.
Blanda löken med creme fraiche, finhackad dill, rivet citronskal och citronsaft.
Sila av kräftstjärtarna.
Sila av pastavattnet. Blanda pastan med creme friachesåsen, kräftstjärtar och spenat. Blanda om så att det blir varmt. Smaka av med salt och peppar.
Servera i djupa tallrikar.
Näringsvärde: 480 kcal, 33 g protein, 17 g fett, 44 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria