Skip to main content
31. Cod-red
8W Training

31. Cod-red

30 minEasy
276,25 kr
2 portions 65,82 kr per portion
Smörstekt torsk med kapris och rödbetsröra.

320 gTorskrygg
1 tbspSmör
1 krmSalt
1 krmSvartpeppar Malen
Kapris- och rödbetsröra
1 krmSvartpeppar Malen
1 tspDill - färsk
0,5 tbspCitronjuice - råpressad
1 krmSalt
1 pc.Rödbetor - Förkokta
0,5 tbspKapris
Till servering
140 gBroccoli Färsk
80 gSmör
0,5 pc.Morötter
140 gBlomkål Färsk
Instructions
1

Krydda torsken med salt och peppar. Stek torsken på medelhög värme i smör 3 minuter per sida.

2

Kapris- och rödbetsröra: Tärna rödbetorna och lägg i en skål.

3

Blanda i kapris, dill, salt och peppar. Pressa över citron och blanda ihop ordentligt.

5

Till servering: Koka broccoli, blomkål och morötter i saltat vatten i några minuter.

6

Smält smöret på låg värme.

7

Servera torsken med de kokta grönsakerna. Häll över det smälta smöret och toppa med rödbetsröran.

Photo:

Jarda Zaoral