Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
320 g | Torskrygg | |
1 tbsp | Smör | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Kapris- och rödbetsröra | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Dill - färsk | |
0,5 tbsp | Citronjuice - råpressad | |
1 krm | Salt | |
1 pc. | Rödbetor - Förkokta | |
0,5 tbsp | Kapris | |
Till servering | ||
140 g | Broccoli Färsk | |
80 g | Smör | |
0,5 pc. | Morötter | |
140 g | Blomkål Färsk |
Krydda torsken med salt och peppar. Stek torsken på medelhög värme i smör 3 minuter per sida.
Kapris- och rödbetsröra: Tärna rödbetorna och lägg i en skål.
Blanda i kapris, dill, salt och peppar. Pressa över citron och blanda ihop ordentligt.
Till servering: Koka broccoli, blomkål och morötter i saltat vatten i några minuter.
Smält smöret på låg värme.
Servera torsken med de kokta grönsakerna. Häll över det smälta smöret och toppa med rödbetsröran.
Photo:
Jarda Zaoral
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria