Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,25 tsp | Salt | |
400 g | Blomkål Färsk | |
1 tbsp | Smör | |
220 g | Färsk kycklingfilé | |
0,25 tsp | Torkad gurkmeja | |
Sås | ||
0,5 krm | Chilipulver | |
0,5 tbsp | Japansk soja | |
1 tsp | Sesamolja | |
1,5 dl | Gräddfil | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,25 pc. | Lime | |
1 tsp | Sesamfrö |
Dela blomkålshuvudet i mindre buketter. Mixa hälften av buketterna i en matberedare i 30 sekunder och tillsätt salt och eventuell gurkmeja.
Lägg i resten och fortsätt mixa tills blomkålen fått risstorlek.
Mikra i en tunn glasskål täckt med plastfolie i cirka 5 - 6 minuter eller stek i olja/smör.
Såsen: Blanda samman ingredienserna och smaka av med salt och peppar. Häll upp i en skål och toppa med sesamfrön och chilipulver. Stek kycklingen med salt och papper
Photo:
Jarda Zaoral
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria