Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
320 g | Capellini | |
100 g | Blomkål Färsk | |
0,25 krm | Muskot Malen | |
0,5 krm | Chilipeppar & -pulver | |
500 g | Laxfilé Fryst | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
4 tbsp | Pesto Grön | |
100 g | Grönkål | |
25 g | Riven Pecorinoost | |
1 krm | Paprikakrydda | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Olivolja |
Dela laxen i ca 3x3 cm bitar. Krydda med muskotnöt, chilipulver och paprikakrydda. Dela blomkålen i små buketter och dela grönkålen i grova bitar.
Värm olivolja i en stekpanna och fräs blomkål och grönkål så att blomkålen blir lite mjuk och grönkålen blir krispig. Krydda med salt och peppar.
Lägg i laxen och stek med några minuter så att den blir lätt stekt. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Vänd pastan med peston, lax och grönsaksfräset samt hyvlad pecorino.
1 Chili Explosion Kvarn 70g Santa Maria
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Pesto alla Genovese 190g Barilla
1 Paprikapulver 37g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt