Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 krm | Salt | |
400 g | Hela Tomater Konserverade | |
0,5 pc. | Grön Paprika | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 pc. | Aubergine | |
2 tbsp | Olivolja | |
0,5 clove | Vitlök Vanlig | |
4 pc. | Ägg | |
0,5 pc. | Gul lök | |
1 tsp | Koriander - torkad | |
0,5 pc. | Zucchini | |
1 tsp | Paprikakrydda | |
Servering | ||
50 ml | Svarta oliver | |
2 tbsp | Olivolja | |
15 g | Jalapeno Färsk, (0,5 st) |
Skär grönsakerna i jämnstora bitar.
Stek dem mjuka i olivolja i en stor stekpanna med hög kant eller i en gryta.
Tillsätt vitlök och kryddor. Salta och peppra efter smak. Häll i tomaterna och låt puttra en kvart eller mer.
Forma små gropar knäck i ett ägg i varje. Sätt på ett lock och låt grytan puttra på medelhög värme i 10 minuter eller tills äggvitorna stelnat.
Servera med lite extra olivolja, tunt skuren chili och oliver.
Tips! Gör gärna en extra stor sats grönsaksgryta som du kan frysa in. Grytan i sig är även en fantastiskt god sidorätt som passar fint till tex grillad kyckling.
Gör gärna en extra stor sats grönsaksgryta som du kan frysa in. Grytan i sig är även en fantastiskt god sidorätt som passar fint till tex grillad kyckling.
Photo:
Jarda Zaoral
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Koriander Malen 28g Santa Maria
1 Paprikapulver 37g Santa Maria