Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 clove | Vitlök Vanlig | |
0,25 pc. | Mejram - färsk | |
1 tbsp | Olivolja, Extra Virgin | |
200 g | Färsk bladspenat | |
1 pc. | Chilipeppar Röd | |
320 g | Spaghetti | |
200 g | Pesto Röd |
Gör så här: Värm en stor kastrull med lätt saltat vatten. Rensa den färska spenaten och strimla den grovt. Hetta upp olivolja i en stekpanna, tillsätt vitlöksklyftan och den hackade chilin och sautera spenaten. Ta upp vitlöksklyftan och ställ stekpannan åt sidan. Koka pastan al dente och häll över den i en skål. Tillsätt peston, rovblasten och några droppar kokvatten så att såsen blir flytande.
Blanda väl, garnera med färsk mejram och servera.
1 Olivolja Extra Vergine EKO 500ml Zeta
4 Babyspenat Färdigsköljd Klass1