Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
300 g | Raw slaw | |
2 tsp | Rapsolja | |
1 krm | Salt | |
300 g | Äggnudlar | |
0,5 pc. | Lime | |
0,5 pc. | Persilja - färsk | |
Jordnötssås | ||
100 g | Jordnötssmör | |
1 tsp | Honung Flytande | |
2 tbsp | Japansk soja | |
3 dl | Kokosmjölk | |
0,5 pc. | Lime | |
1 krm | Salt | |
3 tsp | Röd Currypasta | |
1 tsp | Färsk ingefära | |
2 tsp | Rapsolja | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
Vegobullar | ||
1 tsp | Salt | |
0,5 tbsp | Rapsolja | |
650 g | Sojafärs | |
1,5 tbsp | Japansk soja | |
3 tsp | Röd Currypasta | |
0,5 dl | Kokosmjölk | |
2 clove | Vitlök Vanlig |
Vegobullar: Blanda tinad sojafärs med kokosmjölk, riven vitlök, soja, röd curry och salt. Forma bollar och lägg på en tallrik. Bryn vegobullarna i olja i en varm stekpanna så att de får en fin gyllene stekyta. Lyft ur vegobullarna ur stekpannan och lägg åt sidan.
Jordnötssås: Skala och riv vitlök och ingefära. Hetta upp ny olja i stekpannan och fräs vitlök och ingefära utan att det tar färg. Tillsätt kokosmjölk, jordnötssmör, röd curry, soja och honung. Låt såsen puttra på medelvärme i ca 10 min. Rör om då och då.
Smaka av såsen med limesaft och salt. Lägg ner vegobullarna i såsen och låt dem sjuda i ca 5-7 min.
Tillbehör: Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
Blanda raw slaw med olja och limesaft. Smaka av med salt.
Finhacka persiljan och strö över köttbullarna i såsen.
Servera vegobullarna i jordnötssås med nudlar och raw slaw vid sidan om.
Näringsvärde: 984 kcal, 49 g protein, 48 g fett, 80 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel