Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 tsp | Torkad oregano | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Tomatpuré | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
400 g | Körsbärstomater Konserverade | |
1 pc. | Rödlök | |
45 g | Riven Parmesanost | |
400 g | Spaghetti | |
2 dl | Vatten | |
400 g | Vegetarisk Färs | |
3 clove | Vitlök Vanlig | |
1 tsp | Basilika - torkad | |
1 tbsp | Olivolja | |
0,5 tsp | Salt | |
1 pc. | Grönsaksbuljong | |
0,5 pc. | Zucchini |
Spaghetti bolognese: Koka upp saltat vatten till pastan.
Skala och finhacka lök och vitlök. Riv zucchinin grovt på ett rivjärn.
Hetta upp olja i en stekpanna och fräs färsen i ca 7-8 min.
Tillsätt lök, vitlök, zucchini, oregano och basilika och stek ytterligare några min. Tillsätt tomatpuré och fräs under omrörning i 30 sek. Tillsätt körsbärstomater, vatten och buljong och låt såsen puttra på medelvärme i ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Spaghetti bolognese: Grovhacka basilikan. Sila av pastavattnet och tillsätt pasta och basilika i bolognesen. Blanda om ordentligt och lägg upp på ett fat. Toppa med riven parmesanost.
Servera gärna den vegetariska spaghetti bolognesen med en sallad vid sidan av.
Näringsvärde: 670 kcal, 34 g protein, 15 g fett, 90 g kolhydrater
Photo:
Nurlan Emir
1 Körsbärstomater Konserverade Mutti
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt