Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Dekoration | ||
1 dl | Riven kokos | |
Chokladbollssmet | ||
6 tbsp | Kakao | |
2 dl | Strösocker | |
200 g | Smör | |
2 tbsp | Vaniljsocker | |
7 dl | Havregryn | |
Fyllning | ||
1 pc. | Ägg | |
1,5 dl | Hallon | |
100 g | Smör | |
2 dl | Florsocker | |
2 tsp | Vaniljsocker |
Chokladbollssmet: Blanda alla ingredienser i en bunke till en smet.
Fyllning: Blanda smör, florsocker, vaniljsocker och 1 äggula till en smet.
Lägg chokladbollssmeten mitt på ett bakplåtspapper och lägg sedan ett till bakplåtspapper ovanpå. Kavla ut smeten till en rektangel, ca 1 cm tjock. Försök få så raka kanter som möjligt, om de blir ojämna kan du skära till dem med kniv.
Bred på ett jämnt lager av fyllningen på chokladbollssmeten. Lägg på hallon i olika rader på fyllningen.
Rulla ihop chokladbollsrulltårtan med hjälp av bakplåtspappret den ligger på. Rulla så tajt som möjligt.
Låt ligga i kylen 1-2 timmar. Rulla chokladbollsrulltårtan i riven kokos innan servering.
Fotograf: Andrea Klintbjer
Photo:
Andrea Klintbjer
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant