Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Dressing | ||
3 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tbsp | Persilja - färsk | |
1 krm | Salt | |
1 tbsp | Vit balsamvinäger | |
Sallad | ||
100 g | Farfalle | |
350 g | Salladskyckling | |
0,75 dl | Cashewnötter Naturella | |
2 pc. | Vanliga Tomater | |
30 g | Purjolök | |
1 pc. | Paprika | |
100 g | Plocksallat | |
0,5 pc. | Gurka |
Koka pastan och låt svalna.
Skär kycklingen i mindre bitar. Skölj och skär sallad och grönsaker i bitar. Rosta nötterna i en torr stekpanna så att de får lite färg.
Blanda ihop dressingen.
Blanda ihop alla ingredienser till salladen och häll över dressingen och servera.
Näringsvärde: Energi (kcal) 434, Protein (g) 28, Fett (g) 19, Kolhydrater (g) 33
Photo:
Susanna Livijn Wexell
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Plocksallad Kruka EKO Klass1