Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
2 tbsp | Olivolja | |
2 tbsp | Smör | |
500 g | Tagliatelle | |
100 g | Färska champinjoner | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
100 g | Rökt Skinka Bit | |
400 g | Passerade Tomater | |
2 krm | Salt | |
500 g | Nötfärs | |
140 g | Morötter | |
4 tbsp | Vitlök Vanlig | |
1 dl | Tomatpuré |
Finhacka fläsket, champinjonerna och vitlöken. Skala och tärna morötterna. Bryn köttfärsen i smör i en stekpanna och lyft sedan över den i en tjockbottnad gryta (gärna en järngryta). Häll olja i pannan och bryn fläsket, champinjonerna, vitlöken och morotstärningarna. Tillstätt tomatpuren och rör om. Lägg över röran i grytan och häll i de paserade tomaterna. Smaka av med salt och peppar. Låt grytan puttra på svag värme i 30-40 minuter. Koka spagettin. Blanda den med såsen och servera med nyriven parmesanost.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Rökt Skinka i Bit 400g Gudruns
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt