Skip to main content
Chicken Parmesan
Korvbrödsbagarn

Chicken Parmesan

30 minEasy
384,60 kr
4 portions 36,01 kr per portion
Smakrik kycklingburgare med underbar parmesandressing och fräsch morotssallad! Lika gott till vardagsmiddag som till en festlig bjudning.

Morotssallad
1 tbspHonung
100 gMorötter
3 tspVitvinsvinäger
1 tbspVetemjöl
2 cloveVitlök Färsk
0,5 tspSalt
0,5 pc.Krispsallat
4 pc.Hamburgerbröd
1 tbspOlivolja
4 pc.Färsk kycklingfilé
100 gBacon Skivat
1 tbspSmör
1 krmRosmarin - torkad
1 krmSvartpeppar Malen
Parmesandressing
4 tbspRiven Parmesanost
4 tbspCreme Fraiche Naturell
4 tbspMajonnäs
Instructions
1

Skär varje kycklingfilé i tre tunna skivor och vänd i mjöl. Stek i smör och olivolja, krydda med rosmarin och finhackad vitlök.

2

Knaperstek bacon.

3

Blanda alla ingredienser till parmesandressingen.

4

Strimla morötterna, blanda med honung och vitvinsvinäger.

5

Rosta bröden och lägg på dressing, sallad, tre kycklingskivor, morotssallad och bacon.

6

Riv parmesanost över varje burgare, lägg på locket.