Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Morotssallad | ||
1 tbsp | Honung | |
100 g | Morötter | |
3 tsp | Vitvinsvinäger | |
1 tbsp | Vetemjöl | |
2 clove | Vitlök Färsk | |
0,5 tsp | Salt | |
0,5 pc. | Krispsallat | |
4 pc. | Hamburgerbröd | |
1 tbsp | Olivolja | |
4 pc. | Färsk kycklingfilé | |
100 g | Bacon Skivat | |
1 tbsp | Smör | |
1 krm | Rosmarin - torkad | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Parmesandressing | ||
4 tbsp | Riven Parmesanost | |
4 tbsp | Creme Fraiche Naturell | |
4 tbsp | Majonnäs |
Skär varje kycklingfilé i tre tunna skivor och vänd i mjöl. Stek i smör och olivolja, krydda med rosmarin och finhackad vitlök.
Knaperstek bacon.
Blanda alla ingredienser till parmesandressingen.
Strimla morötterna, blanda med honung och vitvinsvinäger.
Rosta bröden och lägg på dressing, sallad, tre kycklingskivor, morotssallad och bacon.
Riv parmesanost över varje burgare, lägg på locket.
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Vitvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria