Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
350 g | Spaghetti | |
180 g | Pesto Grön | |
40 g | Pinjenötter | |
0,3 pc. | Basilika - färsk |
Koka upp en stor kastrull vatten och tillsätt salt (ca 7 g/liter) när vattnet kokar. Koka spaghettin i enlighet med anvisningarna på förpackningen.
Torrosta under tiden pinjenötter i en stekpanna med släpplättbeläggning. Ställ åt sidan.
Häll Pesto i en stor skål. Tillsätt några msk pastavatten och rör till en sås med slät konsistens.
Häll av spaghettin omsorgsfullt, lägg den i skålen och blanda den med Pesto alla Genovese.
Lägg på 4 tallrikar, garnera med torrostade pinjenötter och basilikablad efter smak.
1 Pesto alla Genovese 190g Barilla