Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
1 pc. | Kavring | |
Dekorering | ||
100 g | Rostbiff Pålägg | |
100 g | Rädisor | |
1 pc. | Persilja - färsk | |
Dekoreringscrème | ||
1 dl | Gräddfil | |
0,5 dl | Äkta Majonnäs | |
Fyllning | ||
200 g | Rostbiff Pålägg | |
200 g | Riven Västerbottensost | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 dl | Gräddfil | |
Syltad rödlök | ||
0,5 dl | Strösocker | |
0,5 dl | Balsamvinäger | |
2 pc. | Rödlök | |
3 tbsp | Vatten |
Skiva rödlöken tunt och lägg i en kastrull med balsamvinäger, socker och vatten. Låt puttra i 15 minuter, tills löken mjuknat och vätskan reducerat. Låt svalna.
Mosa ihop ost och gräddfil, smaksätt med svartpeppar.
Skiva kavringen på längden i 4-5 skivor. Lägg undan en tredjedel av den syltade löken till dekoration. Varva resten av rödlöken, ostcrème och rostbiff mellan brödskivorna. Avsluta med en brödskiva.
Blanda ihop dekoreringscrèmen och bred ut på tårtan. Plasta in och kyl i minst 4 timmar, gärna över natten.
Vid servering, lägg på syltad rödlök och rostbiff. Dekorera med persilja och rädisor.
Recept och
Photo:
Linnea Swärd
1 Kavring Liten 440g Bake My Day
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta