Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
190 g | Soltorkade Tomater | |
50 g | Ruccolasallat | |
1 clove | Vitlök Vanlig | |
0,5 pc. | Basilika - färsk | |
290 g | Marinerad Kronärtskocka | |
1 krm | Salt | |
400 g | Fettuccini Färsk | |
1 pc. | Rödlök | |
2 tbsp | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Koka pastan mjuk med spänstig, "al dente", i rikligt med saltat vatten. Fräs finhackad rödlök och hackad vitlök i olivolja i en stekpanna i några minuter utan att det får färg. Vänd ner tomater och kronärtskockor, sallad och strimlad basilika. Värm hastigt. Smaksätt med salt och peppar. Vänd ner blandningen i den avrunna pastan. Servera med riven parmesanost.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria