Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tillbehör | ||
300 g | Vanliga morötter | |
Quesadillas | ||
120 g | Rökt Skinka | |
1 tbsp | Olivolja | |
6 pc. | Tortilla Wrap | |
1 tbsp | Smör | |
250 g | Mozzarellaost | |
0,5 tsp | Torkad oregano | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
Soppa | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 pc. | Gul lök | |
0,5 tsp | Torkad oregano | |
1 tsp | Basilika - torkad | |
1 tbsp | Balsamvinäger | |
800 g | Körsbärstomater Konserverade | |
2 tbsp | Olivolja | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
2 krm | Salt | |
3 dl | Vatten | |
1 pc. | Grönsaksbuljong | |
2 tbsp | Tomatpuré |
Soppa: Skala och grovhacka lök och vitlök.
Hetta upp lite olja i en kastrull och fräs löken utan att den tar färg på medelvärme. Slå på balsamvinäger och tomatpuré och fräs runt under omrörning ca 30 sek. Tillsätt körsbärstomater, buljong, basilika, oregano och vatten. Låt soppan sjuda på svag värme i ca 10 min. Mixa den sedan slät med en stavmixer och smaka av med salt och svartpeppar.
Tillbehör: Skala och skär morötterna i stavar.
Quesadillas: Skär mozzarellan i tunna skivor. Fördela mozzarellaskivor och skinka på 3 av tortillabröden. Krydda med lite oregano och svartpeppar och några stänk olivolja. Lägg de andra tortillabröden över som ett lock och tryck ihop ordentligt.
Hetta upp en stekpanna på medelvärme med lite smör och olja. Stek tortillabröden gyllenbruna på båda sidor. Skär dem i trekanter.
Näringsvärde: Kcal: 524 Fett: 27 g Protein: 25 g Kolhydrater: 54 g
2 Mozzarella 125g Michelangelo
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt