Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Topping | ||
3 pc. | Kiwi | |
Fyllning 1 | ||
400 g | Cashewnötter Naturella | |
2 pc. | Lime | |
1 dl | Sirap Agave | |
0,5 tsp | Flingsalt | |
0,5 tsp | Vaniljpulver | |
3 tbsp | Kokosolja | |
Fyllning 2 | ||
50 g | Spenat Blad | |
50 g | Dadlar Torkade | |
2 pc. | Kiwi | |
Botten | ||
2 tbsp | Kakao | |
200 g | Mandlar | |
3 tbsp | Kokosolja | |
100 g | Dadlar Torkade | |
50 g | Riven kokos |
Börja med att blötlägga cashewnötterna till fyllning 1 i minst 4 tim.
Klä en springform på ca 24 cm med bakplåtspapper.
Botten: Mixa mandlarna till ett smul i en matberedare. Tillsätt urkärnade dadlar, kakao, riven kokos och kokosolja. Mixa ihop till en bra konsistens. Blandningen ska hålla ihop bra när du trycker på den med fingrarna.
Tryck ut blandningen i formen ordentligt. Ställ in formen i frysen medan du förbereder fyllningen.
Fyllning 1: Mixa de blötlagda cashewnötterna i matberedaren. Tillsätt resterande ingredienser och mixa till en slät massa. Bred ut 2/3 av cashewkrämen på botten och ställ tillbaka i frysen.
Fyllning 2: Skala och halvera kiwin. Mixa kiwi, urkärnade dadlar och spenat i matberedaren med den återstående cashewkrämen, mixa samman till en slät kräm.
Häll smeten på det första lagret av pajen och fördela jämnt. Ställ tillbaka i frysen i 30 min.
Topping: Skala kiwi och skär i skivor. Fördela ett jämnt lager kiwiskivor över pajen.
Klart att servera. Pajen kan förvaras i kylen i ca 1 vecka och går även att frysa in.
Photo:
Roland Persson
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1