Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Kokostosca | ||
1 dl | Sirap Ljus | |
2 dl | Strösocker | |
200 g | Riven kokos, ca 4 dl | |
1,5 dl | Vispgrädde | |
60 g | Smör | |
Kladdkaka | ||
2 dl | Råsocker Strö | |
200 g | Mörk chokladkaka | |
4 pc. | Ägg | |
100 g | Smör |
Sätt ugnen på 200°.
Spänn fast ett bakplåtspapper i botten på en form med löstagbar kant. Smöra kanten.
Smält smöret i en kastrull och ta från värmen.
Bryt chokladen i bitar och lägg i smöret, rör tills chokladen smält.
Rör ihop socker och ägg och blanda ordentligt med chokladsmeten.
Häll smeten i formen och grädda mitt i ugnen i 15 min.
Kokostosca:
Koka ihop allt utom kokosflingor i ca 3 min.
Rör ner kokosflingorna.
Ta ut kakan och häll toscasmeten över chokladkakan. Grädda kakan igen mitt i ugnen tills kokostoscan får en gyllenbrun färg, ca 10 min.
Låt kakan svalna och ställ i kyl i minst 2 timmar, gärna över natten.
Servera med vispad grädde.