Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
4 tbsp | Pesto Röd | |
50 g | Spenat | |
2 tbsp | Olivolja | |
4 tbsp | Kinesisk soja | |
1 krm | Svartpeppar | |
3 tbsp | Balsamvinäger | |
2 clove | Vitlök Vanlig | |
40 g | Parmesanost | |
1 dl | Matlagningsgrädde | |
500 g | Kycklingfile | |
400 g | Tagliatelle Färsk | |
1 krm | Salt |
Blanda vinäger, soya, olja och hackad vitlök till marinaden. Marinera kycklingfiléerna i minst 2 timmar, gärna över natten.
Koka pastan enligt anvisningarna på paketet. Vänd i pesto och grädde, avsluta med spenat och ost. Smaka av med salt och svartpeppar.
Låt marinaden rinna av, salta och peppra filéerna och stek filéerna färdiga.
Servera kycklingen med den krämiga pastan.
1 Babyspenat Färdigsköljd Klass1
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Balsamvinäger Extra Lagrad 250ml Zeta
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt