Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Dressing | ||
1 tbsp | Sesamolja | |
2 tsp | Sesamfrö | |
2 tbsp | Japansk soja | |
0,5 tbsp | Honung Flytande | |
225 g | Mango Fryst | |
1 tsp | Sesamfrö | |
450 g | Paneer | |
1 tsp | Salt | |
0,5 tsp | Chilipulver | |
2 pc. | Vanliga morötter | |
0,5 tsp | Koriander - torkad | |
0,5 tsp | Torkad gurkmeja | |
0,5 krm | Spiskummin | |
3 tbsp | Flytande Smör | |
1 pc. | Romansallat | |
1 pc. | Avokado |
Skär osten i tärningar.
Blanda samman kryddor, sesamfrön och salt.
Stek osten på medelvärme i en stekpanna i smör-&rapsolja.
Tillsätt kryddblandningen, rör om försiktigt och fortsätt steka 3-5 min.
Skala och skär morötterna i tunna slantar eller strimlor.
Skala, kärna ur och skär avokadon i klyftor. Dela salladen i bitar. Rör ihop dressingen.
Lägg grönsaker och frukt i skålar. Lägg på de stekta osttärningarna och ringla över dressingen.
Photo:
Arla
1 Blomsterhonung 500g Lune De Miel
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Koriander Malen 28g Santa Maria