Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
0,3 pc. | Gul lök | |
1 pc. | Basilika - färsk | |
100 g | Färsk kycklingfilé | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
2 pc. | Lagerblad | |
3 tsp | Olivolja | |
1 pc. | Tomater | |
2 dl | Vatten | |
4 pc. | Potatis Fast |
Dela kycklingen i bitar och lägg i en kastrull. Täck med vatten och lägg i lagerbladet. Låt koka i 15-20 minuter tills den är genomkokt.
Dela potatisen i bitar. Hacka löken. Lägg allt i en kastrull och täck med vatten. Låt koka i 5 minuter
Dela tomaten i bitar och lägg i kastrullen. Koka allt i ytterligare 5 minuter tills potatisen är mjuk.
Häll av det mesta av kokvattnet, spara lite att späda med.
Ta upp kycklingbitarna och grönsakerna och mixa. Späd med lite av kokvattnet, tillsätt olja och smaka av med malen svartpeppar och basilika.
Photo:
Linda Malmström
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria