Add items through the week
If you drop things into your cart one by one through the week, your shopping will be almost done when you're ready to place your next order.
Tomater | ||
150 g | Körsbärstomater | |
0,5 pc. | Citron - Eko | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 tbsp | Olivolja | |
1 tbsp | Dill - färsk | |
1 krm | Salt | |
Fänkål | ||
1 tbsp | Dill - färsk | |
0,5 pc. | Citron - Eko | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
1 tsp | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
0,5 pc. | Fänkål Färsk | |
Tartelette | ||
2 krm | Svartpeppar Malen | |
2 pc. | Ägg | |
2 krm | Salt | |
150 g | Riven Västerbottensost | |
180 g | Pajskal | |
1 dl | Vispgrädde |
Värm ugnen till 175 grader.
Tomater: Halvera körsbärstomaterna och lägg dem i en ugnsfast form. Ringla över olja och krydda med en nypa salt och peppar. Rosta i ugnen i ca 20 min. Ta ut tomaterna och låt dem svalna. Höj ugnsvärmen till 200 grader.
Tartelette: Placera tarteletterna på en ugnsplåt.
Vispa ihop riven Västerbottensost, grädde, ägg, salt och peppar. Fördela äggstanningen i tarteletterna och grädda i ugnen i ca 20 min. Låt dem sedan svalna.
Tomater: Finhacka dillen och riv citronskal. Blanda försiktigt med tomaterna.
Fänkål: Hyvla fänkålen tunt och blanda med finhackad dill, rivet citronskal, citronsaft, en nypa salt och peppar.
Toppa varje tartelette med fänkål och några tomater. Klart att servera.
Photo:
Nurlan Emir
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Minipajskal Färdiggräddad 6-p Lazaridis